Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

FOTO! Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Focșani, implicată în sprijinul bătrânilor și copiilor neajutorați

La Grădinița cu Program Prelungit, Nr.1, Focșani s-a desfășurat o activitate dedicată Campaniei Naționale ,,Săptămâna fructelor și legumelor donate‟. La acțiune a participat și Biserica „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din Găgești, reprezentată de preotul paroh Marian Tudor.
„Scopul acestei campanii a fost acela de a dezvolta spiritul voluntariatului de la vârste mici, atitudinea de întrajutorare și grija față de ceilalți prin sensibilizarea elevilor şi părinților din grădiniță cu privire la situaţia dificilă în care se află unii bătrâni și copii. Preșcolarii, părinții și întreg personalul didactic implicaţi în activităţi de voluntariat, au înţeles cât de important este să dăruieşti din proprie iniţiativă, fără a cere nicio recompensă în schimb”, ne-a informat prof. Bratu Raluca, coordonator SNAC.
„Apreciem din tot sufletul dărnicia lor şi suntem ferm convinşi că acesta este doar începutul: atunci când vor fi oameni maturi, cu responsabilităţi, vor întoarce ochii spre cei nevoiaşi, iar copiii lor le vor urma, de asemenea, exemplul”, a mai spus directorul Buric Luminița.
Prin această activitate  extracurriculară, părinții și preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr.1, din Focșani, au avut prilejul de a dărui cu mult drag și bucurie din roadele toamnei unor familii ce au nevoie de mai mult ajutor din partea comunității.
Echipa care s-a ocupat de colectarea și distribuirea donațiilor a fost formată din profesorii: director Buric Luminița, Bratu Raluca, Preot Paroh Marian Tudor, Popa Ileana, Vatră Constanța, Stan Nicoleta, Maxim Ioana, Ciobotaru Cătălina, Avram Nicoleta, Livia Chiriac, Hozoc Denisa, Manea Maricica, Trifan Rodica, Enache Mirela, Grosu Mariana, Roxana Muscalu, Nicu Nicoleta, Ramona Andronache.

COMUNICAT DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?