Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VIDEO și FOTO! DSP Vrancea, în a noua zi de protest: „Nu cedăm!”

Angajații DSP Vrancea se află astăzi în a noua zi de protest. Ca și în zilele precedente, o mare parte dintre ei protestează pașnic, în fața instituției. O delegație a fost vineri la București, în fața Ministerului Sănătății, alături de alte delegații ale Direcțiilor de Sănătate Publică din Gorj, Sibiu, Prahova, Vâlcea și din alte județe.
Marius Sepi, reprezentantul Sindicatului Naţional Forţa Legii, anunțase încă de joi o întâlnire tehnică la Ministerul Sănătăţii, pentru vineri dimineață. La ieșirea de la întâlnire, acesta a declarat:
„Am participat la această întâlnire tehnică, la care au venit reprezentanții Ministerului Sănătăţii. Împreună am identificat o primă soluție, în condițiile în care, în Parlament, să transmitem un text de modificare a Ordonanței 42. (…) Astăzi o să primim textul pe care o să-l trimit reprezentanților în teritoriu ai Sindicatului Naţional Forţa Legii. Am atras atenția că trebuie să se grăbească, pentru că în câteva zile se intră în vacanță parlamentară. O altă propunere a fost asimilarea in Ministerul Sănătații, în procent de 100%, a salariaților din Direcția de Sănătate Publică. Un alt coleg a propus maxim 85% și cred că nu putem accepta sub nicio formă acest lucru. Am atras atenția tuturor că există risc major de blocaj în Direcțiile de Sănatate Publică .”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?