Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

UPDATE! Accident MORTAL pe DN2 E85, la Dumbrăveni; alte DOUĂ persoane rănite! Trafic blocat pe ambele sensuri

O persoană a murit și alte două au fost rănite, într-un accident produs astăzi la Dumbrăveni, în care au fost implicate două autoturisme. „La ora 16:35, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN2/E85 în comuna Dumbrăveni, s-a produs un accident rutier între două autoturisme.

Conform primelor date, o persoană a decedat iar alte două au fost preluate de ambulanțe.
Traficul este blocat pe ambele sensuri. În prezent se efectuează cercetarea la fața locului”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

La ora 17:10Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că „pe DN 2 Focșani-Râmnicu Sărat, în apropierea localității Dumbrăveni, județul Vrancea, a avut loc o coliziune între două autovehicule, în urma căreia o persoană a decedat și alte două au suferit leziuni, fiind transportate la spital.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.”

sursă foto: IPJ Vrancea

UPDATE! IPJ Vrancea, ora 17.46:  Traficul rutier a fost reluat pe sensul București- Focșani.

UPDATE! Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, ora 17.58: La ora 16.35, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Dumbrăveni, pe E 85, cu două autoturisme implicate. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ tip B 2 care au identificat două victime ale accidentului rutier: o victimă de sex feminin, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viața. Cea de a doua victimă, de sex masculin, cu politraumatism prin accident rutier, este preluată, monitorizată, stabilizată și transportată la UPU Focșani.”

UPDATE! IPJ Vrancea, ora 18.43:  Traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

sursă foto: SAJ Vrancea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?