O mămică internată cu copilul la Pediatrie mulțumește personalului medical, printr-o scrisoare: „Super mămici, super infirmiere, super medici, super femei”

0
3123

Surpriză plăcută pentru cadrele medicale de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani. O mămică ce s-a externat zilele acestea a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au îngrijit copilul, astfel că a făcut un gest mai puțin obișnuit: le-a lăsat acestora pe patul de spital un mesaj scris pe o foaie de hârtie. „Mulțumim mămicii pentru frumoasa surpriză lăsată pe pat, la externare! Stimată doamnă, prin gândurile dumneavoastră așternute pe hârtie ați reușit să aduceți zâmbet și să bucurați întreg colectivul Secției Pediatrie!”, a fost și mesajul colectivului Spitalului Județean.

Mămica nu a făcut neapărat vorbire despre experiența sa în spital, ci a ținut să arate că a înțeles perfect munca depusă de personalul medical, urându-le „o zi ușoară și plină de bebeluși zâmbăreți care să vă umple sufletul de căldură pe vremea asta rece, cum dumneavoastră ne-ați încălzit aceste zile înspăimântătoare și ne-ați pus pe picioare pentru a ne reuni cu familia noastră” celor pe care le califică drept „super mămici, super infirmiere, super medici, super femei”. Adică o „zi superbă”, ar fi urarea de final.

„Mulțumim frumos, din suflet, pentru că ați ales să fiți aici și faceți cu drag meseria aceasta care poate fi foarte dificilă… Mulțumim frumos pentru toate țipetele de care vă loviți și puterea pe care o generați de a vă întoarce la noi pe turele extrem de lungi, ce parcă nu se mai termină… Respect pentru profesionalismul, răbdarea și generozitatea cu care ne tratați, deși suntem mici și nu știm să spunem unde ne doare!”, se arată în scrisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here