Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO și FOTO! A șaptea zi de protest la DSP Vrancea și în toate DSP-urile din țară

Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea au întrerupt lucrul și astăzi, 23 noiembrie, în cea de a şaptea zi de proteste, pentru a-şi manifesta nemulţumirile legate de nivelul salariilor pe care le primesc.  Angajații se manifestă pașnic și spun că vor continua să iasă în fața instituției, până când doleanțele le vor fi ascultate și rezolvate. După zile de proteste şi scandări, sindicaliştii din sistemul sanitar s-au întâlnit cu ministrul Sănătăţii. Alexandru Rafila susţine revendicările şi a anunţat că propunerile trebuie discutate în Coaliţie şi remediate în Parlament.

Marius Sepi, președintele Sindicatului Naţional Forţa Legii, a confirmat astăzi faptul că aproximativ 40 de angajați din Ministerul Sănătații protestează la ușa ministrului Rafila. „Este a șaptea zi de protest pentru membrii Sindicatului Național «Forța Dreptei», care se află în proteste spontane, în toate Direcțiile de Sănătate Publică din România. Venim după șase ani în care salarizarea a fost blocată”, a afirmat  Marius Sepi, președintele Sindicatului Naţional Forţa Legii.

„Vineri dimineață, la ora 10.00, va fi întâlnirea grupului tehnic, în care sper ca domnul ministru să vină cu propuneri concrete și, împreună, să găsim cea mai rapidă variantă de tehnică legislativă, astfel încât oamenii să primească ceea ce cer în acest moment și să încercăm să deblocăm criza din Sănătate”, a mai spus Marius Sepi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?