Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO! A murit Rona Hartner. Artista avea doar 50 de ani

Rona Hartner a murit. Îndrăgita artistă s-a stins din viaţă la numai 50 de ani, după ce a luptat cu o boală crâncenă, potrivit antena3.ro.

Actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră, artista de origine germană, Rona Harter, lasă o țară întreagă în lacrimi. Cunoscută pentru pofta sa de viață, stilul ei liber de a se exprima, pentru lejeritatea cu care își interpreta rolurile, dar și pentru forță, credință în Dumnezeu și perseverență, artista a  fost diagnosticată cu cancer la plămâni, boală care a recidivat de patru ori. Pe 12 iulie 2023, cântăreața stabilită în Franța a aflat că viața a pus-o din nou la încercare. A urmat un tratament despre care susținea că a fost un adevărat miracol. Rona Hartner a vorbit în octombrie 2023 despre cum a luptat cu cancerul și cum s-a vindecat. „Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol”, a declarat artista, în urmă cu o lună.

Din nefericire, Rhina, sora artistei, a anunțat miercuri seară că Rona Hartner este pe moarte. „Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei”, a scris acesta pe Facebook, iar joi, sora Ronei Hartner a postat o fotografie cu o lumânare.

„Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos și cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodată. Nu se dădea în lături de la nimic, dansa, cânta, picta, juca, iubea…toate cu aceeași bucurie. Împărțea totul cu cei de alături. Mai puțin tristețile – erau singurele pe care le ținea pentru ea. În rest… dădea totul și se dădea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile și niciodată, în toți anii aceștia, Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodată! Se supăra rar, era toată lumină, și zâmbet, și bucurie. Și așa va rămâne! Lumină, și zâmbet, și bucurie! Chiar dacă a plecat puțin să se odihnească, Rona rămâne aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu îmi voi aduce aminte de râsul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina și iubirea ce o făceau să fie Ea. Zbor lin spre lumină, fată dragă! Rămâi parte din lumea mea, mereu!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Imelda Antonescu.

Rona Hartner s-a născut pe data de 9 martie 1973, la București. În anul 1991 a început studiul la Școala de Muzică Titu Maiorescu, iar începând cu anul 1992 a început să studieze la Academia de Teatru și Film din București. Aceasta este cunoscută pentru rolul său Sabina, din „Gadjo Dilo”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?