Campania SNAC „Săptămâna legumelor şi fructelor donate” la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Focșani

0
188

COMUNICAT DE PRESĂ:

În perioada 20-24 noiembrie se desfăşoară la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Focșani, campania socială ,,Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” proiect ce implică strângerea de legume, fructe şi alimente de către preşcolarii voluntari implicaţi în programul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor către familiile aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Scopul acestei campanii este acela de a sensibiliza copiii preşcolari şi cadrele didactice din unităţile de învăţământ și promovarea acţiunilor de voluntariat. Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor şi formarea comportamentelor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea.

Alimentele strânse cu ajutorul preșcolarilor şi cadrelor didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Focșani, coordonată de doamna director prof. Isac Vasilica, au fost donate Căminului Pentru Persoane Vârstnice din Focșani din cadrul Direcție de Asistență Socială si Medicină Școlară.

Mulţumim tuturor preșcolarilor şi părinţilor pentru mobilizarea dovedită prin donarea unei mari cantităţi de legume și fructe. Mulţumim cadrelor didactice pentru implicarea copiilor în acţiunea din cadrul SNAC. Mulţumim partenerilor noştri pentru buna colaborare şi pentru posibilitatea de a oferi donaţiile în beneficiul persoanelor nevoiaşe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here