Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

FOTO: Judo U 18 – Echipa de fete a Focșaniului și Silvia Pomană la Ne Waza sunt campioni ai României!

  • Echipa de judo băieți este vicecampioana României iar Răzvan Calotă a obținut medalia de bronz

Miecurea Ciuc a găzduit sâmbătă, 4 noiembrie și duminică, 5 noiembrie, Finala Campionatului Național de judo U 18 pe echipe și Finala Campionatului Național individual Ne Waza. Sportivii focșăneni au avut prestații excepționale reușind să obțină la echipe medalia de aur la fete și medalia de argint la băieți. Pentru echipa de fete, campioană a României, au luptat Ana Maria Munteanu și Alexandra Zamă Marteș, de la Liceul cu Program Sportiv, Silvia Pomană, de la CS Unirea, Sara David, de la Clubul Sportiv Școlar, Maria Iatagan și Daliana Popescu de la CSM Pitești, dar componente ale Centrului Național Olimpic pentru Junioare de la Focșani și eleve ale Liceului cu Program Sportiv.

Echipa de băieți, vicecampioană națională, a fost alcătuită din Marwan Mansur,

Alexandru Soare, Luca Anton, Andrei Petrea, Razvan Calotă, Alexandru Ștefan – toți de la LPS Focșani și Mihnea Chirilă, de la CS Unirea, elev al LPS Focșani.

Medalia de aur a echipei de fete de la judo a fost dublată la Ne Waza de Silvia Pomană, de la CS Unirea, devenită campioană națională la 52 kg. Tot la Ne Waza, Răzvan Calotă de la LPS Focșani s-a clasat pe locul al treilea și a primit medalia de bronz la +81 kg. La aceeași categorie, Alexandru Ștefan de la LPS s-a clasat pe locul 5 ca și Andrei Petrea, de la LPS, la 81 kg.

Sportivii de la Liceul cu Program Sportiv sunt pregătiți de senseii Stănică Grosu și Marinel Palade, antrenorul judoka de la CS Unirea Focșani este sensei Adrian Moldoveanu iar cei de la CSS Focșani sunt pregătiți de sensei Dumitru Sandu Zisu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?