Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

FOTO! UPDATE! Incendiu la Cotești; o femeie a suferit atac de panică

Pompierii vrânceni au intervenit în această dimineață la un incendiu izbucnit în satul Cotești. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Anghel Saligny” al județului Vrancea, incendiul a cuprins o anexă a unei gospodării. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 150 mp., în urma incendiului arzând ,,diverse bunuri gospodărești depozitate în anexă și solvenți”. Echipajul medical de pe ambulanța SMURD prezentă la fața locului a acordat îngrijiri medicale unei femei de 81 de ani, ,,o vecină care a suferit atac de panică”. Femeia a refuzat transportul la spital. Cauza posibilă a incendiului este ,,autoaprinderea”.

UPDATE! Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea: Două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Focșani cu o autospecială de lucru cu apă si spumă și o ambulanță SMURD au intervenit în satul Budești, comuna Cotești, unde s-a anunțat izbucnirea unui incendiu.
În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta cu violență, generalizat, la anexe gospodaresti, pe o suprafață de cca. 100 mp. S-a acționat atat pentru localizarea și lichidarea incendiului, cât și pentru protejarea celorlalte construcții din curtea gospodăriei.
O persoană în vârstă de 81 ani, vecină cu proprietarul obiectivului, a suferit un atac de panică și a fost preluată de paramedici, dar a refuzat transportul la spital.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, împiedicându-se propagarea la vecinătăți. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că evenimentul s-a produs ca urmare a autoaprinderii unor substanțe ușor inflamabile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?