Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Fată de 15 ani, rănită după ce s-ar fi aruncat în fața trenului în Gara Adjud

O adolescentă de 15 ani a ajuns în această după-amiază la spital, după ce s-ar fi aruncat în fața trenului. Evenimentul a avut loc în Gara din Adjud, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea:

„La data de 31 Octombrie a.c., ora 14.33, polițiștii vrânceni au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o tânără, în vârstă de 15 ani, s-ar fi aruncat în fața trenului, în stația CFR din municipiul Adjud. Minora a fost transportată la spital, în stare conștientă, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean Poliție Transporturi Vrancea”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

Conform informațiilor primite de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, fata a fost preluată de la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului din Adjud și transportată la Spitalul Județean Focșani: „Astăzi, la ora 14.33, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident feroviar în Adjud. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent și a identificat o victimă conștientă, sex feminin, în vârstă de 15 ani cu politraumatism prin accident feroviar. Victima a fost preluată, monitorizată și transportată la Centrul de Primiri Urgențe Adjud. Din Centrul de Primiri Urgențe, victima a fost preluată de echipajul SAJ tip C 2 cu medic și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani”, potrivit comunicatului SAJ Vrancea.

Foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?