Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

O doctoriță originară din Focșani, reținută pentru luare de mită; ea lucra la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu

O doctoriță originară din Focșani a fost reținută de procurori într-un caz de luare de mită, potrivit unor surse din cadrul  Spitalului de Psihiatrie ,,Gheorghe Preda” din Sibiu dar și unor surse apropiate anchetei, citate de publicația Turnul Sfatului.

Medicul s-a născut în Focșani, a absolvit Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie Iași, conform profilului său de Facebook, și în prezent era şef de secţie, în cadrul Spitalului de Psihiatrie ,,Gheorghe Preda” din Sibiu. Doctorița ar fi luat sume de bani cuprinse între 200 şi 500 lei, precum şi produse alimentare şi nealimentare, conform turnulsfatului.ro.

În cursul zilei de joi, 26 octombrie, procurorii de pe lângă Tribunalul Sibiu anunțau printr-un comunicat de presă efectuarea de percheziţii în două locații de pe raza municipiului Sibiu, într-o cauză penală în care sunt cercetate fapte de corupție săvârșite de către un medic, şef de secţie, în cadrul Spitalului de Psihiatrie ,,Gheorghe Preda” din Sibiu și începerea urmăririi penale.

Conform informațiilor transmise de procurori, medicul este acuzat că a luat mită de la 9 pacienți. Mita a fost anunțată în urma unui apel la Call Center-ul Anticorupție 0800.806.806. Medicul ar fi luat sume de bani cuprinse între 200 şi 500 lei, precum şi produse alimentare şi nealimentare, în perioada februarie-iulie 2023.

Articolul integral pe: turnulsfatului ro

sursă foto: medicina-psihiatrie.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?