Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

VIDEO și GALERIE FOTO : Un Opel și un Audi s-au ciocnit violent pe drumul spre Suraia. Trei persoane au ajuns la spital


Două mașini au fost avariate și trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier, care s-a produs ieri, pe DN 204 D Focșani-Suraia. În accident a fost implicat un Opel cu numere de Vrancea și un Audi cu numere de Bacău.
    Ambele mașini circulau dinspre Focșani către Suraia. La intersecția cu drumul care duce către satul Jorăști, comuna Vînători, șoferul mașinii Audi a efectuat virajul la stânga și tot atunci, Opelul s-a angajat în depășirea sa. Cele două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului, Opelul a ajuns în canalul de pe marginea drumului. Șoferul Opelului, un tânăr de 26 de ani, a fost rănit, fiind suspectat de fractură de șold. El a fost preluat de la locul accidentului de o ambulanță, care l-a dus la spital. Ulterior, la unitatea medicală a ajuns și șoferul mașinii Audi, dar și pasagerul din aceasta.
    Polițiștii de la Biroul Rutier Focșani au deschis o anchetă și urmează să stabilească care dintre șoferi nu a respectat regulile de circulație. „Conducătorul unui autoturism marca Audi, în timp ce se deplasa pe DJ 204 D, a inițiat manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj către stânga pentru a ajunge la Jorăști, comuna Vânători, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel, care s-a angajat în depășirea sa. În urma impactului, autoturismul marca Opel a fost proiectat în șanț. În urma accidentului a fost rănit șoferul mașinii Opel, care a fost preluat de la fața locului de o ambulanță SAJ și dus la spital. Ulterior, s-au deplasat la unitatea medicală și șoferul mașinii Audi, dar și pasagerul din aceasta. Se vor face în continuare verificări pentru a se stabili cine nu a respectat regulile de circulație”, ne-a precizat comisarul Mădălin Ciolan, de la Biroul Rutier Focșani. 

UPDATE! Șoferul autoturismului Opel a murit în cursul nopții la spital. Este vorba despre Adrian Pașcu, un focșănean de 26 de ani

Accident cu trei mașini la Răstoaca

    Un alt accident s-a produs la Răstoaca. Potrivit celor stabilite de polițiști, un șofer de 19 ani nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu mașina din fața sa, oprită la o trecere de pietoni. În urma impactului, mașina pe care a lovit-o a fost proiectată într-o autoutilitară, oprită tot la trecere.
    „La data de 16 februarie a.c., ora 11.15, pe DN 23, în comuna Răstoaca, un tânăr, de 19 ani, din comuna Zărnești, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanța de siguranță față de un alt auto condus de un bărbat, de 30 ani, din comuna Cotești, care era oprit în fața sa și pe care l-a proiectat într-o autoutilitară oprită la rândul său pentru a acorda prioritate unui pieton. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului care se afla la volanul celui de-al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, au transmis polițiștii.
    Un alt accident s-a produs la Străoane. Evenimentul rutier a avut loc luni, dar a fost anunțat marți. Polițiștii au stabilit că un șofer s-a angajat în depășirea unei mașini, moment în care a pierdut controlul și a ajuns cu autoturismul într-un copac, după care s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului a fost rănită o tânără, pasageră în autoturism. „La data de 16 februarie a.c., ora 07.30, polițiștii din Panciu au fost sesizați despre faptul că o tânără, de 18 ani, din comuna Răcoasa, s-a prezentat la spital, unde ar fi declarat faptul că a fost victima unui accident rutier. Din primele verificări s-a stabilit faptul că la data de 15 februarie a.c., ora 15.00, pe DN 2L în comuna Străoane, tânăra în calitate de pasager, se afla într-un autoturism condus de un bărbat, de 48 ani, din comuna Cîmpuri, care s-a angajat în depășirea unui alt auto, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un copac din afara părții carosabile, răsturnându-se în șanț. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au adăugat oamenii legii.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?