FOTO! Polițiștii IPJ Vrancea, prezenți la Bursa locurilor de muncă. Acțiune de informare, în Crângul Petrești, pentru cei care vor să devină polițiști

0
536

ȘI TU POȚI DEVENI POLIȚIST!

Vineri, 27 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au fost prezenți la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, la Galeriile de Artă din municipiul Focșani.

Polițiștii au desfășurat activități de promovare a meseriei de polițist, precum și de informare despre modalitățile de admitere în cadrul unei unități de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Persoanele care au participat la eveniment au aflat despre cum pot deveni polițiști, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, dar au primit și răspunsuri la întrebările pe care le-au avut cu privire la această profesie.

Totodată, polițiștii au informat persoanele interesate despre faptul că, în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea primește cereri de înscriere pentru două dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J Vrancea, fiind disponibile la link-ul:

https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023/anunt-recrutare-candidati-scoala-de-agenti-de-politie-vasile-lascar-campina-si-scoala-de-agenti-de-politie-septimiu-muresan-cluj-napoca-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024.

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în baza cererii, ce va fi transmisă exclusiv online, la adresa de e-mail recrutare@vn.politiaromana.ro, în perioada stabilită pentru înscriere.

Pentru cei care își doresc să îmbrace uniforma de polițist sau pentru cei care acum vor să descopere această profesie, polițiștii din structurile resurse umane, rutieră, prevenire, criminalistică, pregătire profesională dar și luptători de la acțiuni speciale vor fi prezenți mâine, 29 octombrie în Crângul Petrești.

În cadrul întâlnirii cei interesați vor afla despre cum pot deveni polițiști, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională dar și curiozitătăți despre această meserie.

Vă așteptăm!

Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

REZULTATELE BURSEI LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea a desfășurat BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, vineri, 27.10.2023, începând cu ora 9.00 la GALERIILE DE ARTĂ, Bd. Unirii, nr 57 A, Focșani.

Pentru această acțiune AJOFM Vrancea a contactat 318 agenți economici din județ, care au ofertat un număr de 546 locuri de muncă vacante în domenii precum: confecții, servicii, construcții, transporturi, apărare etc.

La acest eveniment au participat 215 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, din care 98 persoane sunt absolvenți de învățământ, iar 32 dintre aceștia au fost selectați în vederea încadrării în muncă.

Compartiment Comunicare AJOFM Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here