Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Elevi de la Liceul de Artă, în vizită la Rompeisaj

Plantele sunt sursă de viață!
În cadrul Programului Național „Școala Altfel”, elevii clasei a II-a de la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” din Focșani au aflat numeroase informații utile despre importanța plantelor în viața omului, chiar de la reprezentanții Rompeisaj din satul Mircești, județul Vrancea. Proiectul de colaborare dintre Rompeisaj și Liceul de Artă

„Gheorghe Tattarescu” s-a derulat cu aprobarea doamnei directoare, prof. Constantinescu Ioana, sub inițiativa și coordonarea doamnelor prof. pentru înv. primar Lădaru Georgiana și Condrat Cristina.

În cadrul lecției, micii școlari au aflat despre importanța plantelor la nivel general, în special pentru ființele vii și pentru ecosisteme. Prezentarea s-a încheiat cu un atelier de creație, prin intermediul căruia fiecare copil și-a putut lăsa amprenta și exprima propriile sentimente. „Este o reală bucurie pentru noi să-i avem în mijlocul nostru pe copii și să-i învățăm câte ceva despre minunata lume a plantelor. Oamenii sunt mai fericiți atunci când trăiesc și sunt înconjurați de natură și verdeață. Sperăm ca de astăzi, Pământul să aibă mai mulți prieteni în rândul celor mici!”, a declarat Rusu Mihaela, manager al companiei Rompeisaj.

Comunicat de presă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?