Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Primăria Focșani premiază seniorii și „cuplurile de aur”

Primarul Cristi Valentin Misăilă anunță că municipalitatea continuă premierea, în semn de respect și apreciere, pentru seniorii nonagenari și cuplurile focşănene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Astfel, toate “cuplurile de aur” sunt serbate de municipalitate prin acordarea de flori, tort, a unei diplome de fidelitate şi a unui premiu în valoare de 500 lei. Focșănenii care au trecut de pragul celor 90 de ani primesc flori, o diplomă de longevitate și 500 de lei.

Pentru a beneficia de aceste premii, cei interesați TREBUIE să completeze o cerere tip, care poate fi găsită în format fizic la registratura Primăriei Municipiului Focșani sau poate fi descărcată de pe site-ul Primăriei Focșani www.focsani.infohttps://t.ly/oqC0S

Acest formular trebuie însoțit de copii după buletinele celor doi parteneri de viață, care să facă dovada că ambii au domiciliul pe Focșani, precum și după certificatul de căsătorie. De asemenea, persoanele longevive vor depune atașat cererii copie după buletin, care să ateste faptul că au domiciliul actual în Municipiul Focșani. Vă așteptăm cu drag.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?