Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO! #podcast de Vrancea 5 – Viața de taximetrist (tatuat) în Focșani; de vorbă cu Ionuț Baciu

Noul proiect jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de #Vrancea – continuă cu episodul 5, care îl are ca invitat pe Ionuț Baciu – taximetrist, influencer și tatăl unei fetițe superbe.

Are 70 de mii de urmăritori pe facebook, la care se adaugă cei de pe Instagram, YouTube și de pe tiktok. A fost „băiat de cartier”, unul dintre multele tatuaje de pe corpul său fiind cu numele lui Sișu Tudor, membru al formației de hip hop La Familia. Spune că a făcut prea multe lucruri, prea devreme, așa că acum, la 36 de ani, vrea liniște.

A vorbit cu Violeta Ciobotaru-Balion, redactor șef la Monitorul de Vrancea, despre tatuaje, ba chiar le-a arătat și explicat, despre viața de taximetrist în Focșani și despre prejudecățile la adresa celor care practică această meserie, despre relația taximetrist- client, dar și despre cea șofer-pieton.

Face taximetrie cu un BMW și este pasionat de (aceste) mașini, dar se gândește să renunțe (deocamdată ?) la această marcă. Își adoră fiica și se bucură că descoperă în ea trăsături care l-au definit pe el în copilărie și adolescență, dar consideră că e nevoie de o bună comunicare pentru a nu se abate de la drumul drept în viață.

Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de youtube, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și clopoțelul pentru a primi notificări de fiecare dată când avem un videoclip nou.

De asemenea, vă invităm să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

Ne găsiți și pe:

FACEBOOK- https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/

TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

#podcastdeVrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcastdeVrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?