Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – A fost și a șaptea victorie consecutivă

  • CSM Focșani 2007 – Sporting Liești 5-1 (2-1)

CSM Focșani 2007 merge din victorie în victorie în campionatul Ligii a III-a, indiferent de adversar și locul de disputare a partidei. Vineri, 6 octombrie, pe Milcovul, focșănenii s-au impus cu 5-1 (2-1), în fața unei adversare care o eliminase din Cupa României chiar pe Milcovul – Sporting Liești. În prima parte a întâlnirii, pe fondul unei dispute echilibrate, focșănenii au deschis scorul în minutul 23 prin Enache al cărui șut de la 22 de metri a dus mingea în diagonală sus, aproape de vinclu. În minutul 29, la o lovitură de colț de pe stânga atacului gazdelor, Marku, urcat aproape linia de fund a terenului, la bara a doua, s-a înălțat și a reluat imparabil cu capul în plasă, la colțul scurt! Lieștenii au redus din handicap prin Chiriac cu un gol similar celui al lui Marku: o lovitură de colț executată de pe stânga a dus mingea dincolo de linia laterală a careului de 6 metri de unde mijlocașul Lieștiului a reluat impecabil la colțul lung lăsându-l pe Preda spectator.

Cu câteva minute înainte de pauză oaspeții au ratat șansa egalării, atacantul lor pătruns în careul mic preferând să cadă în loc să continue acțiunea. Partea doua a întâlnirii a fost la discreția gazdelor care au înscris de încă trei ori în poarta celei mai slabe variante a echipei Lieștiului de când o văd pe Milcovul! Au marcat Gorovei, din penalty, în minutul 58, Enache, care a măturat apărarea oaspeților de la stânga în centru de unde a șutat imparabil în gol și Pahonțu, în minute 90+3 din lovitură liberă de la 17 metri.

În etapa viitoare, vineri, 13 octombrie, CSM Focşani 2007 va întâlni pe stadionul Milcovul de la ora 15:00, pe Dacia Unirea Brăila.

Rezultatele și marcatorii etapei: CSM Focşani – Sporting Lieşti 5-1 (2-1). Au marcat Enache – 2, Marku, Gorovei, Pahonțu respectiv Chiriac. CSM Râmnicu Sărat – Viitorul Ianca 4-1 (3-1). Au marcat Constantinescu, Cazan, Alexandru, Mateiciuc respectiv Moroianu; Dacia Unirea Brăila – Metalul Buzău 0-3 (0-2). Au marcat Arnăutu, Moldovan, Moraru; Hamangia Baia – Unirea Braniştea 3-2 ( 2-1). Au marcat Stoian, Zugravu, Stoenciu, respectiv Țicămucă, Voicu; Viitorul Şuţeşti – Voinţa Limpeziş 0-2 )0-1). Au marcat Ofori, Ayamga.

Clasament: 1. CSM Focșani 2007 – 21 puncte; 2. Metalul Buzău – 16 puncte; 3. Dacia Unirea Brăila – 15 puncte; 4. Unirea Braniștea – 10 puncte; 5. Sporting Liești – 10 puncte; 6. CSM Râmnicu Sărat – 7 puncte; 7. Voința Limpeziș – 7 puncte; 8. Viitorul Ianca – 7 puncte; 9. Hamangia Baia – 6 puncte; 10. Viitorul Șuțești – 3 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?