Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bani să ai! Aparatură foto-video, terenuri și autoturisme avariate, pe lista bunurilor vândute de Fisc

Fiscul vrâncean scoate la licitație aparatură foto-video, echipamente pentru pregătirea alimentelor, autoturisme avariate, dar și terenuri la Bolotești sau Nistorești. Licitația publică va avea loc joi, 12 octombrie, de la ora 11.00, la sediul de pe Bulevardul Independenței din Focșani. Finanțiștii arată că, printre bunurile scoase la licitație se află un aparat foto Panasonic Lumix Digital camera 6K, un kit format din 6 obiective, un aparat shaorma, un cuptor raţional, o fripteuză electrică, un grill dublu, un aparat de fiert paste, un cuptor pizza, terenuri arabile la Bolotești, fânețe la Nistorești.

Persoanele interesate pot consulta lista cu bunurile scoase la licitaţie, preţurile de pornire a licitaţiei, disponibile pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală –Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi –Valorificarea prin licitaţie a bunurilor sechestrate, la adresa:

https://static.anaf.ro/static/2/Galati/20230927150051_anunt-internet-12-10-2023.pdf .

Cei care vor să participe la licitație trebuie să depună la sediul AJFP Vrancea, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, adică până la 11 octombrie, documentele necesare pentru a participa la licitație. După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în numerar, la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării. Dacă există doi sau mai mulţi ofertanţi pentru acelaşi bun, licitaţia începe de la cel mai mare preţ din ofertele de cumpărare scrise.

„Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea reaminteşte contribuabililor că în situaţia în care aceştia nu înțeleg să-şi plătească de bunăvoie obligaţiile fiscale datorate, este demarată procedura de executare silită. Executarea silită se poate întinde asupra veniturilor și bunurilor proprietate a debitorului, urmăribile potrivit legii, iar valorificarea acestora se efectuează numai în măsura necesară pentru realizarea creanțelor fiscale și a cheltuielilor de executare. Executarea silită a bunurilor proprietate a debitorului, urmăribile potrivit legii, se efectuează, de regulă, în limita a 150% din valoarea creanțelor fiscale, inclusiv a cheltuielilor de executare, cu excepția cazului în care din motive obiective în legătură cu situația patrimonială a debitorului acest nivel nu poate fi respectat”, se arată în comunicatul AJFP Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?