Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO și FOTO: Elevii de 10 la Evaluarea Națională din acest an, premiați la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea

Elevii vrânceni care au obținut media 10 la Evalaurea Națională, sesiunea iunie 2023, au fost premiați marți la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Vrancea. Vă reamintim faptul că în Vrancea, 9 absolvenți de clasa a VIII-a au obținut 10 pe linie la examen, aceștia fiind: Asănache Andreia-Ștefania de la Colegiul Național „Unirea” Focșani, Budescu Daria Elena de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani, Cernei Ana-Maria de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani,

Dinga Teodora de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești, Fătu Elena de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani, Jora Octavian de la Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” Focșani, Mirică Alexandru de la Școala Gimnazială „Ion Basgan” Focșani, Nițu Ileana-Veronica de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani și Udre Nicole de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani. Fiecare elev în parte a fost premiat cu câte 2.000 de lei.

Avem marea bucurie și marea onoare de a vă avea printre noi, întrucât Ministerul Educației a hotărât premierea elevilor de 10, și această premiere să o facă prin intermediul nostru, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea. Am emoții pentru că întotdeauna voi, cei care reprezentați cu cinste învățământul vrâncean, ne ridicați și nouă moralul și ne dați energia aceea de a ne zbate și a lupta pentru voi, de a face ca tot ce înseamnă învățământul de la noi să fie recunoscut în toată țara și în străinătate.

Aveți în spate profesori dedicați, aveți părinți care v-au susținut întodeauna, dar știm că degeaba vrem noi profesorii, părinții, dacă nu vreți voi. Și voi sunteți cei care ați vrut să faceți performanță și vă felicit din tot sufletul pentru acest lucru”, a spus Daniela Marchitan, inspector școlar general al IȘJ Vrancea.

Elevii prezenți la premiere au primit și un mic cadou muzical din partea Anei Maria Istudor – elevă de liceu, aflată sub îndrumarea profesorului Valentin Grigoriu. Eleva în clasa a X-a a interpretat la chitară și vocal două balade pop, încântând publicul cu talentul ei. La final, elevii au făcut o poză de grup și au fost felicitați de profesorii și părinții aflați în sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?