Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Finalizare proiect ”Creșterea competitivității SC FOCSANI PROIECTE CONSULTANTA SRL prin dezvoltarea unei aplicații informatice inovative”

Data: 22.09.2023

Finalizare proiect

Creșterea competitivității SC FOCSANI PROIECTE CONSULTANTA SRL prin dezvoltarea unei aplicații informatice inovative”

S.C. FOCSANI PROIECTE CONSULTANTA S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunta finalizarea proiectului cu titlulCreșterea competitivității SC FOCSANI PROIECTE CONSULTANTA SRL prin dezvoltarea unei aplicații informatice inovative, cod SMIS 130096, finanțat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 2: Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiţii 2b: Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, Acțiunea 2.2.1- Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere.

Obiectivul general al proiectului a constat in susținerea inovării și creșterea competitivității societății FOCSANI PROIECTE CONSULTANTA S.R.L. , in parteneriat cu SC HUNDRED PERCENT SRL , prin realizarea unei aplicații inovative de tip ERP ( Entreprise Resource Planning), precum și colaborarea între structurile de tip cluster din industria TIC, inclusiv în cadrul acestora, precum și colaborarea între întreprinderile centrate pe domeniul TIC și clusterele din domeniu, pentru asigurarea unui acces rapid și facil la implementarea rezultatelor cercetării/dezvoltării în scopul obținerii de produse inovatoare. Astfel, va contribui la realizarea obiectivului general al POC, respectiv susținerea creșterii inteligente, de promovare a economiei bazate pe cunoastere și inovare, prin investiții în: consolidarea cercetării, dezvoltării tehnologice și inovării; sporirea utilizării, calității și accesului la tehnologiile informației și comunicațiilor.

Rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului:

1. Achiziția de echipamente IT, achiziție spațiu, creare website;

2. Angajarea de personal specializat în vederea realizării soluției IT SIMM ERP.;

3. Promovarea proiectului și diseminarea rezultatelor aplicației dezvoltate în cadrul proiectului;

4. Auditarea tehnică și financiară.

Valoarea totala a proiectului a fost de 7.831.523,79 lei, din care 6.118.386,28 lei reprezinta valoarea cofinantarii UE.

Data inceperii proiectului: 24.09.2020

Data finalizarii proiectului: 24.09.2023

Codul MySMIS al proiectului: 130096

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014 – 2020.

Date de contact:

Nume persoană de contact: Violeta Mihălceanu

Funcție: Administrator

Telefon: 0725.351.111, e-mail: violeta.mihalceanu@yahoo.com

Competitivi împreună! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?