Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, vine azi în Vrancea

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-loan Veștea va participa azi, la Focșani, la Adunarea Generală a Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea acestei structuri asociative. Timp de trei zile, în perioada 20-22 septembrie 2023, secretarii generali ai tuturor județelor din România, împreună cu foști secretari și invitați de la nivel central și local, vor participa la manifestările dedicate acestei aniversări. La eveniment, președintele Cătălin Toma a invitat reprezentanți ai administrației centrale și locale și ai celor mai prestigioase instituții de învățământ superior din România. În urmă cu 25 de ani, în toamna anului 1998, Romeo Paul Postelnicu, fost secretar al județului Vrancea, a pus la Focșani bazele Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România, timp în care această structură a evoluat și a rămas activă în sfera îmbunătățirii activității administrației publice.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va avea și o întâlnire cu primarii din județul Vrancea, la Sala de ședințe a Primăriei Focșani, tema discuțiilor fiind strategia strategia de finanțare a proiectelor de investiții.

După amiază, între orele 16.00-17.30, ministrul Veștea va vizita stadiul lucrărilor la două obiective de investiții, respectiv: Modernizare DJ 205 E Vidra – Vizantea-Livezi-Câmpuri, cea mai mare investiție prin PNDL a unui drum județean din România; Stațiunea balneoclimaterică de tratament comuna Vizantea Livezi, investiție derulată prin Compania Națională de Investiții.

Veștea a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov din 2016 până în iunie anul acesta, când a fost numit ministru. În decembrie 2020, a fost ales preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR). De asemenea, a fost primar al oraşului Râşnov timp de trei mandate, în perioada 2004-2016, potrivit site-ului https://adrianvestea.ro/. Este membru al Partidului Naţional Liberal (PNL) din anul 1994, notează https://vestea.pnlbrasov.ro. Deţine funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PNL Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?