Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Soveja, reprezentată la două evenimente în județul Argeș

O delegație de la Soveja, condusă de primarul Ionuț Filimon, a participat în weekend la Simpozionul Internațional Cucuteni – 5000, Redivivus, ediția a XVIII-a și la evenimentul „Hora care ne unește”, ediția a V-a, susținute în localitățile argeșene Rucăr și Dragoslavele. Din delegația vrânceană a făcut parte și ansamblul Nunta Sovejană. “Împreună cu delegația de la Soveja, am participat la Simpozionul Internațional Cucuteni – 5000, Redivivus, ediția a XVIII-a și evenimentul „Hora care ne unește”, ediția a V-a, susținute în cele două localități argeșene, Rucăr și Dragoslavele.
Un eveniment dedicat sufletului care a unit sub egida sa localitățile înfrățite, Rucăr, Dragoslavele, Soveja și Cașin”, a precizat primarul Ionuț Filimon.
De asemenea, la eveniment au participat și reprezentanți de peste Prut, grupul Haiducii din Costești, Ialoveni, Republica Moldova și artistul Marcel Zgherea.
Duminică, în cadrul evenimentului „Zilele comunei Rucăr”, ansamblul “Nunta Sovejană” a participat la evenimentului Expopastoralis. “Felicitări tuturor celor implicați în organizarea evenimentului, felicitări colegilor din Soveja care au dus mai departe pe scena din Rucăr portul și tradiția sovejenească. Felicitări primarului Ionel Dulamă pentru organizarea evenimentului dar și pentru felul cum ne-a primit. Am plecat de-acasă și am ajuns acasă. Asta este ceea ce am simțit. Din partea Consiliului Local Soveja și a reprezentanților Nunta Sovejană, i-am înmânat colegului primar, Ionel Dulamă, Placheta de Onoare în semn de implicare activă în relațiile de prietenie dintre localitățile Rucăr și Soveja. Felicitări, oameni frumoși și uniți în a duce frumosul mai departe!”, a scris primarul comunei Soveja, Ionuț Filimon, pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?