Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Copil de 7 ani, lovit de mașină la Slobozia Bradului

Un copil de 7 ani a fost lovit de o mașină în această după-amiază, la Slobozia Bradului. Rănit, copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:
„Astăzi, la ora 17:47, dispeceratul SAJ a primit un apel despre un accident rutier – copil lovit de mașină, produs în localitatea Slobozia Bradului. Spre caz a fost direcționată o ambulanță de tip C care a preluat victima din mașina aparținătorilor. Copilul, în vârstă de 7 ani, conștient, cooperant, prezenta traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie umăr și șold drept. Pacientul a fost stabilizat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani de către echipajul SAJ.”

UPDATE! Comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: „În jurul orei 19.00, în comuna Slobozia Bradului o minoră, în vârstă de 7 ani, a fost acroșată de un autovehicul în timp ce traversa prin loc nepermis.
Minora a fost preluată de rude și transportată la Spitalul Dumbrăveni.
Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?