Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Focar de Covid la Psihiatrie; pacienții, transferați la Dumbrăveni

Șase pacienți internați la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Focșani și o asistentă medicală au fost depistați ca fiind infectați cu Covid 19.
Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea a anunțat că sunt 8 pacienți și un asistent medical infectați cu Covid 19. Au fost dispuse măsuri specifice pentru prevenție și pentru evitarea răspândirii bolii.
Deși pandemia de Covid 19 a fost declarată închisă, periodic apar noi focare cu acest virus.

Răzvan Stoenoiu, managerul Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, a declarat că la Dumbrăveni au ajuns doar pacienții care au ieșit negativ la testul COVID. ,,La noi au fost transferați aseară doi pacienți de la Focșani care au ieșit negativ la testul COVID. În cursul zilei de azi, urmează să mai fie transferați alți 3 sau 4 pacienți care, la fel, au ieșit negativ la test. La Focșani rămân internați pacienții care sunt COVID pozitiv. Noi nu avem niciun caz, nu avem focar. Am testat aseară aproape toți pacienții, nu avem niciunul pozitiv, și nici nu avem colegi pozitivi la testul COVID”, a precizat Răzvan Stoenoiu.
Potrivit managerului Spitalului din Dumbrăveni, numărul pacienților (non-COVID) internați în această unitate spitalicească va ajunge la 75, luând în calcul pacienții care vor fi transferați astăzi de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?