Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Legitimația de presă, agățată de sicriu. Ziaristul Leonard Munteanu va fi înmormântat mâine

Familia ziaristului Leonard Munteanu a anunțat că acesta va fi înmormântat mâine: „Cu adâncă tristețe în suflete, anunțăm că nepotul nostru, Leonard Munteanu, va fi înmormântat mâine, joi, 31 august 2023, după ora 11.30, la Cimitirul Nordic din municipiul Focșani. Trupul său a fost depus astăzi, 30 august, la capela mortuară a cimitirului situat pe strada Mărășești. Cei care doresc să-și ia rămas bun de la cel care a fost jurnalistul Leonard Munteanu o pot face începând de astăzi, după ora 13.00. Le mulțumim tuturor celor care l-au cunoscut pe Leonard, colegi din presă dar și alte cunoștințe, pentru că au fost alături de noi în aceste zile dureroase. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată”.

Anunțul a fost postat pe site-ul unde Leonard Munteanu își reluase de ceva vreme activitatea în presă. Tot acolo au fost publicate imagini cu sicriul, crucea și doliul de la intrarea în casă, dar și cu legitimația de presă, care a fost agățată de sicriu.

Vă reamintim că trupul neînsuflețit al ziaristului în vârstă de 59 de ani a fost găsit duminică seara, în subsolul unui bloc. Leonard Munteanu a lucrat atât în presa centrală, cât și în cea locală, fiind o figură mai „excentrică” în rândul ziariștilor. Activitatea lui jurnalistică a fost întreruptă mai mulți ani, fiind și condamnat la închisoare pentru conducere sub influența alcoolului.

Leonard Munteanu nu a lucrat pentru redacția noastră, așa că nu ne era foarte cunoscut, dar surse din rândul unor ziariști care l-au știut mai bine spun că în ultima vreme rămăsese fără locuință.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei și apropiaților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?