Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

FOTO! Salariații din Finanțe continuă protestele

Salariații Fiscului vrâncean au închis ghișeele și protestează spontan pentru a atrage atenția asupra situației grave din domeniu și solicită rezolvarea revendicărilor de natură economică, profesională și socială. Protestul se va derula pe parcursul a două ore.

Acțiunea de protest este organizată după ce Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe a anunțat declanșarea conflictului colectiv de muncă! Sindicatul a anunțat că au fost transmise notificări privind declanșarea conflictului colectiv de muncă către Ministerul Finanțelor Publice, ANAF și direcțiile regionale ale finanțelor publice. Totodată, a fost depusă la Ministerul Muncii o solicitare pentru conciliere, conform legii dialogului social, ultima etapă înaintea declanșării grevei generale.
Reamintim că principalele revendicări ale salariaților din Finanțe se referă la modernizarea sistemului de recrutare, avansare, pregătire profesională, protecție și sprijin pentru elaborarea unui statut al finanțistului, modernizarea sistemului de salarizare pentru toate funcțiile din cadrul sistemului fiscal, prin crearea familiei ocupaționale „finanțe” dar și echitate salarială în cadrul sistemului, la muncă egală, salariu egal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?