Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fiscul a publicat „lista albă” a firmelor vrâncene

Peste 15 mii de firme vrâncene nu au datorii restante către bugetul statului, arată „lista albă” publicată de Fisc. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea a anunțat că a fost publicată lista contribuabililor, persoane juridice, care au declarat și care au achitat, la scadență, obligațiile fiscale către bugetul statului. AJFP Vrancea precizează că lista poate fi consultată pe site-ul ANAF la categoria Servicii on-line –Lista contribuabililor fără obligaţii restante: https://www.anaf.ro/restante/listaalba.xhtml .

La nivelul judeţului Vrancea, pe lista contribuabililor care nu înregistrează obligaţii fiscale restante –„Lista albă”, în trimestrului II 2023, sunt prezenţi 15.282 contribuabili din care: aflați în administrarea structurii de colectare, inclusiv contribuabili mijlocii – 13.146; aflaţi în administrarea Serviciului fiscal municipal Adjud -1.021; aflaţi în administrarea Serviciului Fiscal orăşenesc Panciu -1.115”, arată AJFP Vrancea.

Finanțiștii precizează că firmele care sunt pe „lista albă” au depus toate declarațiile fiscale, inclusiv pentru perioadele în care obligațiile au fost stabilite în urma unui control fiscal, precum și cele care au achitat obligațiile fiscale și accesoriile aferente trimestrului în care a fost publicată lista. De asemenea, în lista sunt incluse firmele care beneficiază de înlesniri la plată acordate

potrivit legii, care se află în derulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?