Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Portofel cu bani, carduri și documente, găsit de un grup de tineri și predat jandarmilor vrânceni

Un bărbat venit din Italia în vizită la rudele din Vrancea, se poate considera norocos, asta după ce și-a recuperat portofelul cu bani, carduri bancare și documente pe care-l pierduse în Bălești. Cum a fost găsit portofelul, dar și cum a ajuns în posesia bărbatului respectiv, povestesc jandarmii vrânceni într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea.
,,Astăzi, vrem să împărtășim cu voi o poveste frumoasă despre generozitate și implicare comunitară. Colegii noștri, se aflau în deplasare către centrul comunei Bălești, când un grup de zece adolescenți i-a oprit, s-au apropiat de ei și le-au spus că au găsit un portofel cu 1.700 lei, carduri bancare și documente personale pierdut chiar la intrarea în comuna Bălești.
Ei bine, portofelul aparține unui bărbat care locuiește în Italia și venise în vizită la rude. Tânărul fiind bucuros că și-a recuperat portofelul, le-a mulțumit tinerilor, dar și colegilor noștri pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Felicităm gestul tinerilor care au predat imediat bunul găsit. Prin această acțiune, au dat dovadă de spirit civic. Vă recomandăm și vouă să procedați la fel. Fiecare gest contează! #SpiritCivic”, este postarea publicată pe Facebook.

Sursa foto/Facebook: Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?