Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

FOTO: Fotbal amical – Focșănenii au câștigat la Clinceni!

 

  • Academica Halmuth Dukadam Clinceni – CSM Focșani 2007 3-4 (1-2)

Formații

CSM Focșani 2007: Bodea (Păduraru) (Preda) – Ben Levy (Negoiță), Acasandrei, Săpunaru, Pahonțu (Niv Levy), Mazilu (Abrudean), Știubea (Dănilă) (Paizan), Gorovei (Manu), Enache (Dascălu), Stroe (Dumitru), Ciobanu (Oprea).

Antrenori: Octavian Grigore și Adrian Senin

Academika Helmuth Dukadam Clinceni: Bolboașă – Dințică, Ciontea, Badea, Goicea – Marin, Braga, Obedeanu, Culda – Cosmin Ioniță, Mirea. Rezerve: Andei, Mateescu, Adrian Ioniță, Răstuf, Păuna, Constantin, Voicu.

Academika Halmuth Dukadam Clinceni și CSM Focșani 2007, ambele formații din Liga a III-a, s-au întâlnit vineri, 11 august, la Clinceni într-un joc de pregătire, încheiat cu 4-3 pentru oaspeți. Focșănenii au înscris câte două goluri pe repriză.

În minutul 14, Enache, aflat la 25 de metri de poarta adversarilor a preluat pe piept mingea trimisă lung din apărare, a pătruns până la 16 metri de unde a șutat pe jos la rădăcina stâlpului din stânga lui Bolboașă al cărui plonjon a fost fără efect. Golul al doilea a rezultat după o combinație în zona centrală de unde Mazilu i-a trimis printre, în careu, lui Ben Levy care a câștigat duelul cu fundașul de la Clinceni venit la marcaj și din colțul careului de 6 metri a tras cu stângul iar mingea s-a dus prin fața lui Bolboașă, în plasa laterală. Ciobanu a marcat în minutul 55 după ce l-a deposedat de minge pe ultimul apărător al gazdelor, a intrat în careu și a tras puternic în stânga portarului Clinceniului. Al patrulea gol al oaspeților a fost marcat de Paizan care a primit în poziție excelentă mingea recuperată de Dascălu din picioarele unui jucător al Academiei și a șutat din afara careului pe jos, din lateral, imparabil, la colțul lung.

Ca manieră de joc la CSM 2007 atrage atenția că două dintre cele patru goluri au fost marcate în urma pressingului făcut sus în jumătatea de teren a adversarilor iar celelalte două după transmiteri rapide ale mingii la jucători aflați în zona finalizării.

Miercuri, 16 august, de la ora 17:30, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la CS Dinamo București, un nou meci de verificare.

  • CSM Focșani 2007 va debuta pe teren propriu în viitorul campionat!

FR Fotbal a stabilit prin tragere programul Ligii a III-a pentru campionatul 2023-2024 care va începe la 26 august. În prima etapă, CSM Focșani 2007 va întâlni pe Milcovul pe CSM Râmnicu Sărat. Apoi focșănenii vor juca afară la Viitorul Șuțești, acasă, cu Voința Limpeziș, în deplasare la Viitorul Ianca, pe Milcovul cu Unirea Braniștea, afară, la Metalul Buzău, acasă, cu Viitorul Curița și vor încheia turul la Baia, cu Hamangia.

Foto, Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?