Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Fotbal feminin, Liga a 2-a – Fetele Țifeștiului au început pregătirea pentru viitorul campionat

FR Fotbal a stabilit componența celor două serii ale Ligii a 2-a la fotbal feminin pentru sezonul 2023-2024. Nou promovata ACS Estera Țifești va face parte din Seria I alături de Suporter Club Oțelul Galați, Liceenii Topolog, Vulpițele Galbene Roman, Fair Play Joc Cinstit, FCSB, Vasas Femina FC, Juniorul 2014, Nicu Gane Fălticeni, Politehnica Iași. Pentru jucătoarele de la Estera va fi un campionat de acomodare cu Liga a 2-a, cu siguranță, dificil, dar care va putea fi abordat cu șanse de reușită cu o bună pregătire, în condițiile în care echipa reprezintă un grup consolidat, are jucătoare talentate, foarte muncitoare, cu valoare dovedită în campionatul trecut.

Cu o lună înaintea debutului de campionat, la începtul acestei săptămâni, lotul formației de la Țifești s-a reunit pe stadionul din Panciu, sub îndrumarea profesorilor antrenori Paul Cioran și Sorin Damian, ca și a președintelui clubului, profesorul Gabriel Sibechi. 

Preiau dintr-o postare de pe pagina de facebook a ACS Estera Țifești: ”După o vacanță binemeritată – în care a fost inclusă și o relaxare la mare timp de 4 zile, drept recompensă pentru promovarea de anul acesta – sportivele noastre au revenit cu chef de fotbal și cu zâmbet pe buze la primul antrenament. Mizăm și anul acesta pe forța grupului pe care îl avem deja format continuând linia anilor precedenți, anume folosirea jucătoarelor autohtone, însă pot apărea și una sau două achiziții care să ne  aducă un plus de experiență la nivelul lotului și care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul pentru sezonul acesta și anume menținerea în Liga a II-a. Mult succes în această nouă provocare!”

Sursa foto, facebook Estera Țifești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?