Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

„Ziua Adjudenilor de Pretutindeni!“ – pe 15 august; săptămâna aceasta, adjudenii sunt invitați la Bâlciul Anual

Primăria Municipiului Adjud, Casa de Cultură ”Tudor Vornicu”, Consiliul Local al Municipiului Adjud organizează, în data de 15 august, începând cu ora 18.00, în Piațeta Ion Dichiseanu din Adjud, „Ziua Adjudenilor de Pretutindeni!“. Evenimentul va fi transmis live pe pagina primăriei „pentru a putea împărtăși din valorile noastre tradiționale cu adjudenii aflați pe tot mapamondul”, după cum spun organizatorii. Vor cânta și îi vor încânta pe cei prezenți Fanfara „Rotaria“, de la Palatul Copilor Vaslui, Ansamblul Folcloric „Plaiuri Băcăoane“, Delia Mircea, Mihaela Iordache, Maria Tătaru, Ion Suruceanu și Viorica Macovei.

Săptămâna aceasta, adjudenii sunt invitați la Bâlci. Conform unei postări pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Adjud: „Cu entuziasm și bucurie vă anunțăm că a sosit momentul așteptat în fiecare an de mulți adjudeni: în perioada 1 – 6 august, în incinta Oborului și pe segmentul străzii Copăcești, cuprins între intersecția cu str. Al. I Cuza și strada Nicolae Bălcescu, sunteți așteptați la Bâlciul Anual din Adjud! Agenții economici prezenți deja în acest perimetru vă așteaptă (…) pentru a vă propune activități care să vă aducă zâmbetul pe buze: jocuri, carusel, tarabe cu produse artizanale și jucării, delicii culinare!

Bâlciul Anual din Adjud este una dintre ocaziile prin care celebrăm diversitatea culturii noastre locale și o oportunitate de a întări legăturile dintre noi și de a construi împreună amintiri de neuitat.

ORAR BÂLCI ADJUD 2023:

1, 2 și 3 august – între 17:00 – 23:00

4, 5 și 6 august – între 07:00 – 23:00

În aceleași intervale orare, str. Copăcești va fi închisă circulației rutiere pe segmentul cuprins între str. Al. I. Cuza și str. Costache Negri.

‼️Cu mențiunea că volumul muzicii va fi redus considerabil începând cu ora 22.00, conform legislației în vigoare.

‼️Vă asigurăm că ne-am luat măsuri necesare pentru ca toți participanții să se simtă în siguranță și în largul lor în timpul evenimentului! Mulțumim, și pe această cale, reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea și Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea pentru sprijinul pe care ni l-au acordat și ni-l acordă în continuare pentru buna desfășurare a evenimentelor publice!

Vă așteptăm cu drag să fiți parte a acestor zile de sărbătoare, să ne distrăm împreună în siguranță și să sărbătorim spiritul unit al comunității noastre!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?