Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Motociclism, Enduro Cross – Curse cu peripeții și locuri 2 la final pentru odobeșteni

 

  • Alexandru Tudor, la Quad A și Onisim Strîmbu, la ATV-C

La Campionatul Național de Endurocross Polaris, etapa a 6-a, care a avut loc sâmbătă, 29 iulie, la Cristioru de Jos, în judelul Bihor, organizată de Lion Racing Team Sebiș sub genericul „La Izvorul lui Horea” concurenții s-au întrecut la clasele MOTO-A, VET, B, C, Quad A și C, ATV-A, C și VET. Între participanți s-au aflat și doi sportivi de la ACS Odobești, între cei mai redutabili piloți din România.

La Quad – A, Alexandru Tudor a încheiat cursa pe poziția a doua, fiind devansat de Ioan Otniel de la Quad Club Timișoara. Câștigătorul a încheiat 7 ture de circuit și a primit 30 de puncte, în timp ce Alexandru Tudor s-a oprit după 4 ture, pe ultima parcurgând-o pe trei roți, după ce o roată i sa desprins în pădure la depășirea unor obstacole foarte grele. Pilotul odobeștean a primit 25 de puncte.

          La ATV – C, Onisim Strîmbu a încheiat competiția tot pe poziția a doua, dar a condus o mare parte din cursă. A fost depășit de Raul Cotuț, de la Quad Club Timișoara după ce atv-ul său s-a răstunat la un viraj foarte dificil. Sportivul de la ACS Odobești și-a repus foarte repede mașina în cursă, dar nu a reușit decât să termine foarte aproape de câștigător: 02:05:34, față de 02:03:21, la același număr de ture – 7.

În cronica etapei de la Cristioru de Jos, site-ul Federației Române de Motociclism a a comentat: ”… Clubul Quad Club Timisoara a reușit să își adjudece 3 dintre cele 4 curse ale claselor pe 4 roți. La clasa ATV-C singurul care i-a pus probleme lui Cotuț Raul a fost Strîmbu Matei Onisim (ACS Odobești), acesta sosind la doar două minute de lider”.

          ”A fost o competiție plină de adrenalină și peripeții pentru piloții noștri care, în ciuda tuturor obstacolelor, au reușit să urce pe podium și rămân în bătălia finală în campionatul național Enduro-Cross, unde se luptă cu cele mai puternice cluburi din România. Mulțumim Primăriei Odobești și Domnului Primar Daniel Nicolaș, sponsorilor noștri care susțin necondiționat dezvoltarea sportului cu motor în județul Vrancea”. a declarat Georgian Mocanu, președintele Secției Moto a ACS Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?