Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: „Colț de Rai‟, noua piesă a Biancăi Tufănoiu din Vânători

Se visează cântând pe marile scene ale lumii și-și dedică mare parte din timp studiului. Bianca Tufănoiu din Vânători este o adolescentă pentru care muzica înseamnă mai mult decât un hobby, iar recent a lansat „Colț de Rai‟, o piesă care speră să ajungă la inimile cât mai multor ascultători. Din toamnă, adolescenta își dorește să studieze la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu‟ din Focșani. „Bianca este elevă a Școlii Gimnaziale «Duiliu Zamfirescu» Focșani și a trecut în clasa a VII-a. Își dorește să se transfere la Liceul de Artă, iar în august va avea probele.

Are rezultate excepționale atât la școală, cât și la concursurile la care participă. Până în prezent, Bianca are 5 piese lansate și multe apariții la TV. Ultima piesă este compusă de echipa de la studio Music City; muzica aparține Andreei Avarvari (@AVA ), versurile îi aparțin Andrei Sun, iar videoclipul este filmat la Ferma Dacilor, în tabăra domnului Cezar Ouatu‟, spune Adriana Tufănoiu, mama Biancăi.

„Colț de Rai‟ s-a auzit la Antena Stars

Lansată la finalul lunii iulie, piesa „Colț de Rai‟ a adunat în mai puțin de o săptămână peste 5.800 de vizualizări pe canalul de YouTube al Biancăi Tufănoiu. La puțin timp după lansare, piesa s-a auzit și în cadrul emisiunii Star Matinal difuzată de Antena Stars și prezentată de Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu. Descriind-o drept „o fată prietenoasă și creativă‟, mama Biancăi spune că-i va fi mereu alături și o va ajuta să ajungă acolo unde își dorește.

Puteți fi la curent cu videoclipurile postate de adolescentă, accesând canalul ei de YouTube: https://www.youtube.com/@BiancaTufanoiu. Noi o felicităm pe Bianca Tufănoiu, și-i dorim mult succes în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?