Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

DDSP Focșani caută un medic veterinar… sau mai mulți

Direcția de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focșani vrea să încheie un contract pentru servicii de asistență sanitar veterinară, pentru care instituția este dispusă să achite în jur de 2.100 lei. Suma avansată pe SEAP reprezintă contravaloarea serviciilor prestate în decursul unei luni, iar DDSP va alege prețul cel mai scăzut din ofertele admisibile. Contracul se va încheia pe perioada august – decembrie 2023, cu posibilitatea de prelungire. După cum se știe, DDSP Focșani are în componență inclusiv Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân, care asigură capturarea câinilor din municipiul reședință de județ, dar și din localitățile cu care deține protocoale de colaborare. „Serviciul deține un mijloc auto special, dotat cu cuști pentru transportul câinilor capturați și un adăpost de câini, cu un spațiu de cazare de aproximativ 320 de capete, un pavilion ce conține sala de chirurgie și tratamente, spațiu de triere, punct faramaceutic, birouri etc.

În acest context se face necesară contractarea unui cabinet veterinar agreat conform legii, o societate care are ca obiect de activitate asistență sanitară veterinară sau o clinică veterinară organizată în condițiile”, se explică în caietul de sarcini.

Prin contract ar urma să se acopere serviciile de examinare clinică generală și individuală pentru câini, deparazitare, tratamente diverse, în funcție de diagnostic, vaccinări – preponderent vaccinare antirabică, sterilizare, cipare, crotaliere, înregistrarea în Registrul de Evidență a Câinilor cu Stăpân a exemplarelor care au fost adoptate/ revendicate, eutanasierea – dacă este cazul, eliberarea carnetelor de sănătate, efectuarea de tranchilizări/ anestezii șamd. „Materialele, medicamentele, produsele biologice și alte produse necesare activității utilizate pe tot parcursul contractului sunt puse la dispoziție prin grija exclusivă a Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani”, se mai detaliază în documentație.

Sursa foto: Facebook/Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?