Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

FOTO: Mai multe străzi din Bolotești au fost asfaltate

Primarul comunei Bolotești, Fănică Popa, a anunțat că au fost finalizate lucrările la proiectul de asfaltare a unor străzi locale. Finanțarea a fost asigurată din bugetul local. „Primăria Bolotești a finalizat proiectul actual de asfaltare. Fondurile alocate au fost exclusiv din bugetul local. Sperăm ca disconfortul generat în perioada lucrărilor să fie compensat de rezultate!“, a scris primarul Fănică Popa pe pagina de facebook a primăriei Bolotești.

Primăria Bolotești a derulat proiectul de investiții „Modernizare infrastructură rutieră locală în comuna Bolotești, județul Vrancea”. Valoarea lucrărilor este de 3,4 milioane de lei. Lucrările au fost realizate pe următoarele străzi: Diaconescu-Uranus, Frunzei, Luminilor, Pinului, Mestecenilor, Pădurilor, Pinului, Stejarului, Arțarului, Sturza și strada Principală, străzi situate în satele Găgești, Pietroasa, Vităneștii de Sub Măgură. Străzile menționate mai sus au o lungime de aproape 3,5 kilometri.

Autoritățile locale din Bolotești au în derulare și un proiect ce vizează construirea unei săli de sport în curtea Școlii Gimnaziale Găgești. Investiția în valoare de 5,7 milioane lei este asigurată prin Compania Națională de Investiții (CNI). Sala de sport va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, tenis și volei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?