Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

”PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

COMUNICAT DE PRESĂ

”PNRR:Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Primăria comunei Obrejița, Județul Vrancea anunță semnarea contractului de finanțare nr. 141733/14.12.2022 pentru proiectul ”Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde- puncte de reîncărcare vehicule electrice”

Perioada de implementare a proiectului este de 40 de luni în perioada14.12.2022-30.06.2026 această perioadă cuprinzând și activități realizate înainte de semnarea contractului de finanțare.

Obiectivul general consolidarea coeziunii, ținând seama de disparitățile locale, regionale și naționale, inclusiv  de  decalajele  rurale/urbane,  de  atenuarea  disparităților  teritoriale,   de  promovarea  unei dezvoltări  regionale  echilibrate,  încurajând  incluziunea  și  integrarea  grupurilor  defavorizate,  în conformitate  cu  principiile  Pilonului  european  al  drepturilor sociale.

Obiectivul specific realizare stații de reîncărcare vehicule electrice Comuna Obrejița, județul Vrancea care vizează achiziționarea de stații vehicule electrice.

Proiectul este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației și finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C 10- Fondul local, I.1.3- Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde- puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Valoarea totală a proiectului este de292.900,65 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR 246.135,00 și 46.765,65 valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Comuna Obrejița

Persoană de contact : Anica Adelina-Miruna

E-mail: primaria_obrejita_vrancea@yahoo.com

Telefon: 0799772289

PRIMAR,

Pardos Nicu

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?