Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

FOTO: Fotbal județean – Băcăuanul Andrei Întuneric este noul antrenor principal al CSM Adjud 1946

 

  • Primul meci oficial al sezonului 2023-2024 va fi sîmbătă, 15 iulie, de la ora 18:00, pe teren propriu, în Cupa României, cu Voința Cudalbi

Prima dintre formațiile vrâncene de fotbal care va începe sezonul oficial 2023-2024 este CSM Adjud 1946, câștigătoarea etapei județene a Cupei României. Formația adjudeană va juca în grupa a doua a fazei regionale 7 cu Voința Cudalbi, câștigătoarea Cupei în județul Galați și Hamangia Baia câștigătoarea fazei județene din Tulcea. CSM 1946 va întâlni pe 15 iulie, ora 18:00, pe teren propriu pe Voința Cudalbi, iar pe 19 iulie, în deplasare, pe Hamangia Baia. Dacă va câștiga grupa, CSM Adjud va juca în deplasare finala fazei regionale.

Apropierea debutului competițional a făcut ca echipa din Adjud, care și dorește să aibă o evoluție cât mai lungă în Cupă, să scurteze vacanța și să înceapă pregătirea mult mai din timp decât ar fi făcut-o pentru viitorul campionat al Ligii a IV-a. Prima ședință de pregătire a avut loc la 7 iulie, pe stadionul orășenesc. Ulterior, luni, conducerea clubului a ajuns la un acord cu noul staff tehnic, ce va conduce echipa noastră în sezonul ce stă să înceapă”, așa cum spune comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului. Noul antrenor principal al CSM Adjud 1946 este Andrei Întuneric, secondat de Gabriel Filip și de antrenorul cu portarii Dănuț Moței care „au semnat contracte valabile pe un an de zile, cu opțiune de prelungire în cazul promovării la Liga 3”.

Andrei Întuneric are 34 de ani, a fost fotbalist cu evoluții în Ligile a II-a, a III-a, dar și în Liga a IV-a ca antrenor jucător la Gauss Bacău, apoi pentru trei sezoane a antrenat-o pe Dinamo Bacău cu care a promovat-o în Liga a III-a. A fost antrenorul  lui Dinamo Bacău până în octombrie 2022.

Despre lotul cu care CSM Adjud 1946 va juca în sezonul viitor, președintele clubului, Mihai Lungu, mi-a declarat: „Momentan suntem în discuții cu mai mulți jucători.  Concret, au venit un mijlocaș de la Braniștea, un mijlocaș de la Eagles Football Academy, un fundaș stânga de la Gauss Bacău, un fundaș central de la Dinamo Bacău, un mijlocaș central de la Aerostar Bacau. Mai avem ceva discuții cu alți jucători. A plecat Robert Căruță la FC Botosani iar Florin Nicodim nu mai continuă. Perioada pentru transferuri este lungă, mai avem până să definitivăm lotul. Acum ne pregătim intens pentru debutul în noul sezon, la 15 iulie în Cupa României, faza grupelor regionale, cu Voința Cudalbi, pe teren propriu!”

Sursa foto, Facebook CSM Adjud 1946

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?