Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Echipa de rugby CSM 2007 joacă în Divizia A mai târziu


   Înscrisă pe 19 februarie în grupa sud a Diviziei A, formația de rugby seniori CSM 2007 Focșani riscă să nu poată participa în campionat și să fie exclusă. Clubul de pe Milcov a primit o derogare specială pentru a putea evolua în Divizia A, însă gruparea focșăneană riscă să fie exclusă din competiție, dacă nu depune dosarul complet în termen de trei luni de la data admiterii inițiale. Ieri, managerul echipei, profesorul Viorel Ion și directorul clubului CSM 2007, Marian Rădulescu au avut o întrevedere cu primarul Focșaniului, Decebal Bacinschi, scopul principal fiind alocarea sumei aferente  participării în Divizia A.
   În cazul în care se vor găsi resurse financiare, echipa CSM 2007 Focșani va face parte din seria sud, alături de echipele  RC Grivița București, CSR Callatis Mangalia, CS Sportul Studențesc și CS Metrorex București. Competiția se va organiza astfel: echipele clasate pe locurile 1 și 2 promovează direct în Divizia Națională de Seniori DNS și nu retrogradează nimeni. În prima rundă, pe 6 aprilie, CSM 2007 Focșani ar fi trebuit să joace în deplasare, la Mangalia, dar partida a fost amânată la cererea echipei de pe Milcov, același lucru întâmplându-se și cu partida din etapa a doua, pe care CSM 2007 Focșani o va disputa împotriva formației Sportul Studențesc.
Debut la Under 19 pe terenul Olimpiei București
   Echipa Under 19 a LPS Focșani va susține în week-end primul meci oficial din acest an. Cu șanse reduse de a obține o medalie la finalul Diviziei Naționale, focșănenii vor juca sâmbătă, 6 aprilie, în deplasare pe terenul echipei Olimpia București (ora 14.00), meci contând pentru etapa a X-a.

Turneu la Under 16 pe „Tineretului”

    Stadionul „Tineretului” din Focșani va găzdui sâmbătă a treia etapă a Campionatului Național la Under 16, întrecere la care va participa și echipa Liceului cu Program Sportiv Focșani. Formația antrenată de Romeo Păun va susține două jocuri, cu RCM Galați (ora 10.45) și RC Stejarul Buzău (ora 12.20).

RCM Galați, adversară la U17

    După victoria obținută duminică pe terenul echipei RC Brăila, gruparea Under 17 de la LPS Focșani va juca miercuri, 17 aprilie, pe teren propriu în cadrul etapei a VII-a a Campionatului Național împotriva formației RCM Galați. Meciul este programat la ora 17.00, pe Stadionul Tineretului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?