Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Doi tineri, unul drogat, altul aproape de comă alcoolică, depistați conducând autovehicule prin Focșani

În cursul nopții trecute, ora 00.46, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic un autoturism care circula pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focșani.
La volan a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Urechești.
Întrucât avea un comportament specific consumatorilor de droguri, polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, care a indicat un rezultat pozitiv la Amfetamină.

Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Astăzi, în jurul orei 15.40, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că o autoutilitară circulă haotic în municipiul Focșani.

Polițiștii au identificat la scurt timp autoutilitara în trafic, iar bărbatul care se afla la volan, în vârstă de 27 de ani, a fost testat cu aparatul etilometru. Rezultatul indicat a fost 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Totodată, bărbatul a fost sancționat pentru conducerea autoutilitarei cu anvelope uzate peste limita admisă și pentru transportul unor obiecte a căror
lungime depășea dimensiunile acestuia, cu amendă în cuantum de 2320 lei, fiind retras certificatul de înmatriculare.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?