Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un paramedic aflat în timpul liber a intervenit, la ieșirea din Greșu, la un accident între o motocicletă şi o maşină

Un motociclist a fost rănit duminică, într-un accident care s-a produs pe DN 2D, la ieşirea din localitatea Greşu, spre Ojdula. Potrivit martorilor, autoturismul circula către Greşu, iar motocicleta către Ojdula. Într-o curbă destul de periculoasă, cele două autovehicule s-au ciocnit, iar motociclistul a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La scurt timp după impactul dintre cele două autovehicule, prin zonă a trecut un pompier-paramedic, originar din Vrancea, care îşi desfăşoară activitatea la ISU Covasna, Detaşamentul de Pompieri Sfântu Gheorghe. În momentul în care a văzut ce s-a întâmplat, paramediul, care se afla în timpul liber, nu a ezitat nicio clipă să intervină în sprijinul bărbatului rănit, căruia i-a acordat primul-ajutor şi i-a stat alături până la sosirea echipajului ambulanţei, care l-a preluat şi l-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În sprijinul paramedicului au venit ulterior şi două cadre medicale care tranzitau zona.

Potrivit martorilor care au oprit să vadă ce s-a întâmplat, motociclistul acuza dureri în zona toracică şi a membrelor inferioare. Poliţiştii vrânceni au confirmat informaţia cu privire la accidentul care s-a produs în zona de munte a judeţului. „La ora 13.42, pe DN 2 D, în comuna Tulnici, sat Greşu, s-a produs un accident rutier între o o motocicletă şi un autoturism, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului motocicletei, un bărbat de 43 de ani. Niciunul dintre conducători nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culptă”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Foto cu rol ilustrativ, sursa: Pixabay

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?