Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Consiliul Local din Adjud, convocat în ședință ordinară

Consiliul Local al Municipiului Adjud este convocat în ședință ordinară joi, 27 aprilie 2023, ora 15.00, în sala de ședințe a Consiliului Local din incinta Casei de Cultură „Tudor Vornicu”. Pe ordinea de zi sunt înscrise 15 materiale, detalii despre componența Consiliului Local, regulamentul de funcționare, atribuțiile, comisiile de specialitate, proiectele de hotărâre, convocatorul ședinței și ordinea de zi putând fi consultate pe pagina web oficială a instituției – adjud.ro, în cele 2 secțiuni dedicate. Tot aici pot fi găsite de altfel și informații legate de ședințele anterioare.

Joi, consilierii locali din Adjud vor discuta despre proiectele de hotărâre privind aprobarea Situațiilor financiare anuale la data de 31 decembrie 2022 ale Societății „Utilității Publice Municipale Adjud” SRL, aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli  la data de 31 decembrie 2022 ale Societății „Utilității Publice Municipale Adjud” SRL, aprobarea Situațiilor financiare anuale la data de 31 decembrie 2022 ale Societății „UAT Construct Adjud” SRL și aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli  la data de 31 decembrie 2022 ale Societății „UAT Construct Adjud” SRL.

Totodată, se va discuta despre proiectul de hotărâre privind acordarea vânzării cu plata în rate a apartamentului situat în Adjud, str. Emil Botta, nr. 2, bl. 140, sc. C, et. II, ap. 51, înscris în CF 54879-C1-U51 UAT Adjud, dar și despre proiectele de hotărâre privind alocarea unor fonduri de la bugetul local pentru Parohia Buna Vestire din Adjud, alocarea unor fonduri de la bugetul local pentru Parohia „Sfântul Ierarh Teodosie” din Adjud, alocarea unor fonduri de la bugetul local pentru Parohia Romano-Catolică din Adjud, alocarea unor fonduri de la bugetul local pentru Parohia „Cuvioasa Parascheva” din Adjud și acordarea unui sprijin financiar Asociația SPORTUL SĂNĂTATE CURATĂ pentru desfășurarea evenimentului sportiv KICKBOXING cu participare internațională.

Alte proiecte de hotărâre vizează modificarea Anexei nr. 1 – Statul de funcții al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Adjud la Hotărârea Consiliului Local nr. 260 din 27.10.2022 privind reorganizarea aparatului de specialitate al primarului Municipiului Adjud și aprobarea Statului de funcții și a Organigramei Municipiului Adjud 2022-2023, modificarea statului de funcții al Spitalului Municipal Adjud, rectificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Adjud nr. 310 din 28.11.2022 privind aprobare PUZ –„CONSTRUIRE HALĂ PENTRU MAGAZIN DESFACERE ȘI DEPOZITARE”, alegerea președintelui de ședință pentru perioada mai 2023 – iulie 2023 și aprobarea contractului de mandat (administrare) al administratorului unic al societății „UTILITĂȚI PUBLICE MUNICIPALE ADJUD” SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?