Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

FOTO: Liceul de Artă din Focșani, Centru Autorizat „Oxford test of english”

Examen de certificare a competențelor lingvistice generale, sesiuni online, lunare

Liceul de Artă „Gheorghe Tăttărescu” Focșani, reprezentat de către dna director Ioana Constantinescu, printr-un frumos parteneriat cu Asociația „Repere” Focșani, reprezentată prin manager dna Mihaela Avram este în exclusivitate, în județul Vrancea:Centru Autorizat  „OXFORD TEST OF ENGLISH”, acreditat de către Universitatea Oxford din Marea Britanie.

„OXFORD TEST OF ENGLISH” este un test online de certificare a competențelor lingvistice generale, examen ce evaluează nivelurile CEFR: A2, B1 si B2 (în curând C1), recunoscut și echivalat cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de la bacalaureat și recunoscut pentru o foarte mare flexibilitate, prin metoda computer based.

Testul acoperă toate cele patru abilități: speaking, listening, reading și writing. Pentru aceste abilități testul ajustează dificultatea întrebărilor în funcție de răspunsurile candidatului, oferind o măsurare mai precisă a cunoștințelor. În termen de 14 zile se primește pe mail Atestatul Oxford, valabil pe viață.

Flexibilitate: în cazul în care un candidat nu este mulțumit de rezultatul primit la o abilitate, poate relua și achita doar acel modul, când este mai pregătit.

Focșani, 27 aprilie, ora 14:00, sesiune examen. Înscrierile se fac și taxa de examen se achită până pe 25 aprilie, pe următorul link: http://Oxfordtestofenglish.ro sau la telefon: 0740.199.642. Vă așteptăm cu drag!

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?