Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Prinși în timp ce incendiau componente auto, la Tâmboești și Slobozia Bradului

La data de 21 martie, ora 08:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au sesizat faptul că în curtea locuinței unei femei se manifestă un incendiu de instalații electrice auto.
La fața locului a fost prezent și un reprezentant al S.V.S.U. Tâmboești, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect, faptă prevăzută și pedepsită de O.U.G. 92/2021 privind regimul deșeurilor.

Tot ieri, 21 martie, ora 18:15, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală 2 Gugești s-au sesizat cu privire la faptul că, în comuna Slobozia Bradului, are loc un incendiu. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un tânăr din localitate care incendia în fața locuinței, pe drumul public, cabluri provenite de la instalații auto.

Incendiul a fost lichidat, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incendierea oricărui tip de deșeu sau obiect.

Conform legislației în domeniu, constituie deșeu orice substanță sau obiect pe care deținătorul le aruncă sau are intenția sau obligația să le arunce.

Cetățenii persoane fizice trebuie să știe că sunt interzise și pedepsite ca infracțiuni incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect, îngroparea deșeurilor, dar și eliminarea acestora în afara spațiilor autorizate.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?