Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Un tânăr de 17 ani din Vidra a furat mașina unei rude și a plecat la plimbare prin comună; tânăr din Panciu prins drogat la volan, un bărbat din Țifești a condus băut

Infracțiuni la regimul rutier

Vineri, 17 martie, ora 20:05, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat un tânăr, de 17 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Livezilor din comuna Vidra. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta ar fi sustras autoturismul de la o rudă. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.
La data de 17 martie, ora 23:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu, în timp ce desfășurau activități pe Drumul Național 2 L, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 19 ani, din localitate. Întrucât acesta avea un comportament haotic, a fost condus la Spitalul Orăşenesc Panciu, iar în urma testării preliminare cu aparatul DrugTest din dotarea unității medicale, rezultatul a fost pozitiv la substanța COC (Cocaină). Tânărului i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 01:10, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au oprit în trafic, pe drumul public din extravilanul comunei Dumbrăveni, sat Cândești, un autoturism condus de un bărbat, de 35 ani, din comuna Tâmboești. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Militar Focșani, în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilitarea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Eveniment rutier pe fondul consumului de alcool
Duminică, 19 martie, ora 18.30, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au intervenit la locul producerii unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 52 ani, din comuna Țifești. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea, 20 martie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?