ULTIMA ORĂ! O ursoaică cu pui a atacat un om la Vidra; bărbatul este rănit!

0
5303

Un bărbat de 71 de ani a fost atacat de urs în apropiere de satul Viișoara, comuna Vidra. Din primele informații, bărbatul se ducea la o proprietate pentru a căuta araci când s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Incidentul a avut loc în zona Vidrișoara Cotu Popii.

Primarul comunei Vidra, Silviu Pintilie ne-a spus că bărbatul a fost salvat din ghearele ursoaicei de către căinii care îl însoțeau. „Din ceea ce a povestit, a fost atacat de o ursoaică în timp ce se ducea la o proprietate. A stat nemișcat la pământ și, în timp ce animalul căuta să îl muște au intervenit câinii care au atacat ursul și l-au îndepărtat. Are carnea sfâșiată la un picior”, a precizat primarul Silviu Pintilie.

Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea a informat că, pe lângă rana de la picior, bărbatul prezenta escoriații pe una dintre mâini, precum și „o stare de anxietate marcată”.

„Astăzi la ora 11.45, SAJ Vrancea a primit o solicitare în localitatea Viișoara, comuna Vidra, pentru un bărbat cu politraumatism prin agresiune animală, respectiv un urs. La solicitare s-a deplasat un echipaj de urgență tip B 2 cu asistent și a identificat o victimă de 72 ani , conștientă, cu plagă mușcată membru inferior stâng, escoriații membru superior, stare de anxietate marcată. Pacientul este monitorizat, stabilizat și transportat la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”, se arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here