ULTIMA ORĂ! Mâine, elevii de liceu sunt așteptați la Cinema „Balada‟ să afle oferta educațională a Universității „Dunărea de Jos” din Galați

0
1075

Peste 1.000 de elevi din Vrancea sunt așteptați mâine, 2 martie 2023, la Cinema „Balada‟ din Focșani la Târgul educațional „Student#UDJG” organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Vrancea. Târgul va începe la ora 10:00, iar până la ora 15:30, elevii vor putea afla cum este viața de student, care sunt programele de studiu și specializările scoase la concurs la admiterea din acest an a Universității „Dunărea de Jos” din Galați (UDJG).

„Student#UDJG” se adresează elevilor de la colegii și licee care vor putea „face cunoștință cu profesorii și studenții universității, vor vedea experimente inedite, vor afla care sunt programele de studiu și specializările scoase la concurs la admiterea din acest an, dotările din «Campusul Al. I. Cuza», oportunitățile în carieră și posibilitățile de angajare pe care le oferă parcurgerea unui program educațional în cadrul UDJG‟.
De asemenea, cei interesați vor putea afla informații și despre „oferta educațională a universității la nivel de masterat și doctorat, programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională, alte cursuri de perfecționare pe care UDJG le organizează‟.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar. Coordonatorul acestui proiect este prorectorul cu activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare și parteneriatul cu mediul economico-social, prof. dr. ing. Silvius Stanciu.
Organizatorii târgului educațional anunță tombole, concursuri, premii și multe alte surprize. Așa că hai la Student#UDJG să afli mai mult despre viitoarea ta studenție la Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here