Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Shaormeria Gourmand deschide astăzi o nouă locație în Focșani și vă așteaptă cu surprize

Îți este poftă de ceva bun? Atunci hai la Shaormeria Gourmand Focșani pentru că astăzi, la ora 16:00, se deschide o nouă locație în cartierul Sud, pe Bulevardul București nr. 23 A, în Stația Plomba. Vei avea parte și de surprize: „în intervalul orar 16:00-19:00 vom da shaorma GRATIS‟!

Din dorința de a aduce la Focșani gustul bun al mâncărurilor de tip fast-food, Florin Emilian Samoilă, un tânăr vrâncean, a fondat în anul 2020 Shaormeria Gourmand. A dat dovadă de mult curaj având în vedere că în acea perioadă unele afaceri „puneau lacătul pe ușă‟ din cauza pandemiei de COVID-19. „Pasiunea este cea care ne-a adus aici. Am fondat Shaormeria Gourmand Focșani pentru că voiam să aducem ceva bun și știam că nu vom da greș. Primul punct de lucru din Focșani a fost deschis pe str. Piața Gării, nr.1 (lângă Poștă). Ulterior, în 2022, am deschis și o locație în Constanța, la Eforie Nord care funcționează doar în perioada estivală. Iar acum am deschis cel de-al treilea punct de lucru al Shaormeriei Gourmand în cartierul Sud din Focșani. Având în vedere că utilizăm produse proaspete, inclusiv cartofi proaspeți, nu congelați, timpul de preparare este mai mare. Așa că am decis să deschidem o nouă locație în Focșani din dorința de a reduce timpul de așteptare al clienților‟, spune Florin Samoilă.

Gust bun la lipie sau la farfurie?

Shaorma clasică la lipie sau la farfurie, Shaorma Panini, Shaorma Cheese Exclusive, Shaorma Wrap, Shaorma Crispy, Doner Box, Burger, Kebab, Sandwich-uri, mic dejun, meniuri, salate, meniuri de post, Exclusive Porchetta… pe toate le găsiți la Shaormeria Gourmand Focșani.Suntem de părere că shaormeria este un loc în care vii des și cu plăcere, așa că obiectivul nostru cel mai important este să ne facem clienții fericiți. La Shaormeria Gourmand totul este proaspăt, iar echipa noastră este formată din oameni specializați și bine instruiți‟, mai adaugă Florin Samoilă.

Ai vrea să mănânci o shaorma cu carne de vită sau un meniu crispy delicios? Nu-i nevoie să te duci fizic la unul dintre punctele de lucru ale Shaormeriei Gourmand. „Facem și livrări la domiciliu în Focșani, Câmpineanca, Petrești, Mândrești și Golești. Programul de fruncționare este: de luni până joi: 08:30-00:00 și de vineri până duminică: 09:30-01:00. Motto-ul nostru? Bite to be happy! Așa că nu mai sta pe gânduri și răsfață-ți papilele gustative cu ceva delicios de la Shaormeria Gourmand Focșani‟.

Locații Shaormeria Gourmand:

Focșani: Piața Gării nr. 1 (lângă Poștă)

Focșani: Bulevardul București nr. 23 A (în stația Plomba)

Constanța: Eforie Nord

Numere de telefon pentru comenzi:

Număr de telefon comenzi Piața Gării: 0756 544 809

Număr de telefon Bulevardul București: 0774 549 548

Program de funcționare pentru ambele locații din Focșani:

Luni – Joi : 08:30 – 00:00

Vineri – Duminică 09:30 – 01:00

Shaormeria Gourmand este pe

Facebook: https://www.facebook.com/ShaormeriaGourmand.ro

și Instagram: https://instagram.com/shaormeriagourmand.ro?igshid=YmMyMTA2M2Y=.

Meniul Shaormeriei Gourmand îl găsiți aici: https://www.shaormeriagourmand.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?