ULTIMA ORĂ! UPDATE! VIDEO! Un bărbat înarmat cu un topor a intrat într-un magazin din Focșani; la vederea polițiștilor a spart o țeavă de gaze și a folosit flacără deschisă

0
6445

Polițiști, pompieri și jandarmi au intervenit în această seară pe Bulevardul Brăilei din Focșani, după ce o persoană ar fi încercat să dea foc intenționat unei țevi de gaz. Potrivit pompierilor vrânceni, la fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

 

UPDATE!

Polițiștii vrânceni au precizat faptul că, ,,în jurul orei 17:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în municipiul Focșani, un bărbat a intrat în incinta unui magazin având asupra sa un topor, a spart geamul ușii de acces, luneta unei mașini și a folosit un spray lacrimogen.
Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică și jandarmii, care au constatat faptul că bărbatul intrase într-un imobil din apropierea magazinului.
La vederea echipajelor de intervenție , bărbatul a tăiat țeava de gaze și a folosit flacără deschisă. Luptătorii din cadrul SAS și jandarmii sosiți la fața locului au pătruns în locuință, au imobilizat bărbatul de 41 ani și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani.
Bărbatul va fi internat într-o unitate medicală de specialitate. De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Vrancea și reprezentanți ai companiei de gaze”.

UPDATE2 ! Față de bărbatul de 41 ani Judecatoria Focșani a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile pentru ultraj, distrugere, lovire sau alte violențe și amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here