Polițiștii, noaptea nu dorm: peste 160 de persoane legitimate, 17 controale corporale

0
1169

ACȚIUNE TIP ”BLITZ” DESFĂŞURATĂ DE POLIŢIŞTI

În perioada 21-22 ianuarie, în intervalul orar 23:00-04:00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au continuat acțiunile tip ’’BLITZ’’, pe raza de competență a Secției 1 Poliție Rurală Golești.

Astfel, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești sprijiniți de către cei din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Focșani dar și de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat activități specifice în principal pe linia respectării legislației privind circulația pe drumurile publice și menținerea ordinii și liniștii publice, respectarea prevederilor legale privind modul de funcționare a unităților economice, comercializarea produselor din aceste unități, identificarea persoanelor care consumă sau comercializează substanțe psihoactive, identificarea persoanelor predispuse la comiterea unor fapte cu violență sau persoane urmărite în temeiul legii.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 160 de persoane, fiind efectuate 17 controale corporale. 73 de autovehicule au fost controlate, 56 de conducători auto fiind testați cu aparatul etolotest. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 7 contravenții. De asemenea, 19 conducători auto, care nu au respectat normele rutiere referitoare la staționarea autovehiculelor (creându-se prin acest lucru îngreunarea circulației pe ambele sensuri de mers) au fost invitați la sediul poliției pentru a fi dispuse măsuri de sancționare în acest sens. Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea evenimentelor negative și responsabilizarea cetățenilor privind respectarea legislației.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea, 25 ianuarie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here