Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Bărbat rănit GRAV, după ce a intrat cu mașina într-un utilaj, pe DN2 E85 lângă Călimănești

Astăzi, 15 Ianuarie, ora 15.03, am fost sesizati prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 E85, în afara localității Călimănești a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări rezultă că conducatorul auto a părăsit partea carosabilă, în timp ce se deplasa pe sensul de mers Adjud – Focsani și a intrat pe contrasens, într un utilaj staționat în afara părții carosabile”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

În urma accidentului din zona Călimănești a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 37 de ani. Starea acestuia fiind gravă. ,,La ora 14:47 se primește un apel pentru un accident rutier în zona Călimănești pe E 85 cu un autoturism implicat care părăsește partea carosabilă. Din apel se identifică o singură victimă inconștientă, încarcerată. La solicitare se deplasează un echipaj SAJ de urgență tip B 2, echipajul de descarcerare SMURD din Adjud. Se preia o victimă de 37 de ani sex masculin, inconștientă, cu politraumatism prin accident rutier. Către accident se deplasează și un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu victima este preluată de echipajul cu medic și transportată la Upu Focșani”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

Bărbatul a fost transportat la Galați

,,La ora 17:20, pentru pacientul de 37 de ani provenit din accidentul rutier produs în zona Călimănești se solicită transferul la Neurochirurgie Galați. Pacientul este transportat cu echipaj de urgență SAJ tip C2 cu medic”, au mai transmis reprezentații SAJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?